cim logistics logo
Support

Support

Of het nu gaat om software- of hardwarevraagstukken, CIM beheert uw gehele intralogistieke systeem en biedt daarmee zekerheid tijdens alle processen.

Software support

Onze hooggekwalificeerde supportmedewerkers kennen elk klantproject door en door. Na de ingebruikname van uw magazijnbeheersysteem, draagt het projectteam alle gegevens gedetailleerd over aan onze CIM-support afdeling. Daardoor weten onze altijd precies wat er gedaan moet worden.

Vanaf first- tot second- en third level support, voor elke hulpvraag is de juiste contactpersoon voor u beschikbaar. Op deze manier garanderen wij een probleemloos verloop van de processen en een zo snel mogelijke oplossing van storingen.

Naast het oplossen van acute incidenten, houdt het supportteam voortdurend toezicht op de systemen van de klant en kan daardoor eenvoudig ingrijpen, nog voordat er storingen optreden.

Hardware support

Als handterminals, pick-by-oplossingen of dergelijke defect zijn, is snelheid van essentieel belang. Als u uw hardware via CIM heeft aangeschaft, is dit snel verholpen: u informeert ons en wij repareren de apparaten of zorgen voor een snelle vervanging.

Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of per telefoon op +49 8141 5102-0.
We kijken uit naar uw bericht!

Neem contact op met onze support afdeling

[Form Support not found!]

Actueel nieuws en persberichten

Speciale subsidie voor zelflerend WMS

"De ontwikkeling van een zelflerende software voor het genereren van intelligente opslagstrategieën op basis van neurale netwerken" - dat is de inhoud van een gezamenlijk onderzoeksproject van CIM Logistics en de Technische Universiteit van München. Als onderdeel van dit project…

Meer informatie

Logistiek in de e-commerce

De digitale handel is booming. Volgens de studie "E-commerce strategieën voor middelgrote ondernemingen" blijft dat ook nog zo. De studie voorspelt dat, met uitzondering van de levensmiddelenhandel, over vijf jaar meer dan één op de vier euro's online zal worden…

Meer informatie